- ½ quilo d’ametlla mòlta
- 350g de sucre llustre
- ¼ de patata
- 1 rovell d’ou
El primer que s’ha de fer és elaborar la massa, ja que ha de reposar 24 hores. Per preparar-la, seguiu les següents instruccions:
- Primer de tot feu bullir les patates amb pell fins que estiguin ben cuites. Si no teniu massa temps, també podeu coure-les al microones però el resultat no és el mateix. Penseu que quan coem aliments al microones tendeix a crera-se una crosta més dura a la part exterior de l’aliment. Si això passa amb la patata, després, en aixafar-la, trobareu els trossets és durs.
- Seguidament, peleu les patates en calent i aixafeu-les amb una forquilla.
- Quan estiguin ben aixafades i encara calentes, afegiu-hi el rovell d’ou i els sucre llustre. Mescleu bé els ingredients i continueu aixafant-los amb la forquilla.
- Un cop ben mesclats, afegiu-hi gradualment l’ametlla mòlta, sense deixar d’aixafar amb la forquilla.
- Acabeu de pastar la massa amb les mans. Aquesta és l’única manera que la massa quedi ben homogènia i ben pastada.
- Deixeu reposar la massa ben estesa en una safata gran durant 24 hores. Deixeu la safata en un lloc fresc, però fora de la nevera.
No hay comentarios:
Publicar un comentario